Welke jeans bij welk figuur

Welke jeans bij welk figuur? [stijlgids]

Jeans zijn een van de beste investeringen in mode. Je kunt ze jarenlang bewaren en hoewel ze vervagen of barsten, zijn ze nog steeds volledig draagbaar. Het maakt niet uit of je favoriete paar nu verouderd is, ze komen terug voordat je het weet. Zorg ervoor dat ze je figuur nog steeds flatterend maken en stop ze dan terug in je wasknijper. Gebruik het lichaamstype als richtlijn om de stijl te vinden die het beste bij je past.

Peer figuur – deze jeans passen bij jou

Vrouwen met peervormige lichamen hebben meestal kleinere bustes en grotere heupen / dijen, dus het is belangrijk om in vorm te blijven. Als je een peervormig figuur hebt, vermijd dan het dragen van jeans met hoge taille, omdat ze je figuur niet charmant zullen maken. Kies in plaats daarvan een laagbouwjeans in boyfriend-stijl. Deze jeans helpt je het onderste deel in balans te brengen en je er geweldig uit te laten zien.

De Zandloper – ga voor skinnys

Als je geluk hebt met een zandloperfiguur, zul je merken dat de meeste jeansstijlen geschikt voor je zijn. Als je je lichaam echt wilt plezieren, kun je het beste kiezen voor jeans met hoge taille of skinny jeans. Skinny jeans zullen zich aan de rondingen van benen vastklampen en het figuur van de vrouw benadrukken. Aan de andere kant zullen mama-jeans je ogen aantrekken.

Zandloper figuur met skinny jeans

Lang figuur – ontworpen voor jeans

Lange benen zijn ontworpen om jeans te dragen, dus knuffel je lange lichaam en rock ze het hele seizoen! Over het algemeen zien lange jeans er het beste uit op lange benen, dus vermijd het knippen van stijlen en kies een jeans die boven de enkel of het uiteinde van de enkel eindigt. Probeer een momjeans, gescheurde denim of uitlopende stijlen om je figuur te plezieren en te laten zien hoe strak je zit.

Lang figuur met mom jeans

Kolom figuur – pas op voor deze broeken

Kolomfiguren zijn atletisch aantrekkelijk, maar als ze niet goed gekleed zijn, zien ze er misschien wat mannelijk uit. Om de kolomgrafiek platter te maken, kiest u de stijl waarmee u vormen en curven maakt. Probeer een middelhoge tot hoge taille-strakheid en moederstijl te creëren. De slanke pasvorm van deze stijlen helpt ook om de rondingen van de dijen te benadrukken en je vrouwelijke look te benadrukken.

Curvy Figuur – Kies donkere denim

Met een curvy figuur, kun je deze het beste afvlakken door ermee te pronken. Probeer de ronding niet te verbergen achter losse stijlen (zoals boyfriend-jeans). Door de extra stof zie je er alleen maar groter uit dan het in werkelijkheid is. Gecombineerd met skinny jeans en licht uitlopende jeans, wat de vrouwelijke stijl benadrukt. Kies voor de meest flatterende look donkere denim voor middelhoge tot hoge niveaus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *