Combinatie van spijkerbroeken

Spijkerbroek combineren (gids voor vrouwen)

Iedereen heeft zijn favoriete jeans, of het nu de beste ripped jeans is of de meest comfortabele mom jeans. Ze zijn tenslotte jaar na jaar, jaar na jaar duurzaam en stijlvol. Als je echter lange tijd dezelfde spijkerbroek draagt, kun je gestileerde beperkingen oplopen en ze altijd matchen met dezelfde oude kleding. Ok, niet langer!

Skinny jeans dragen

Skinny jeans is al lang een must-have voor elke vrouw die mode nastreeft. De slim fit is gemakkelijk te dragen en heeft een zeer goed gewichtsverlieseffect op de benen, terwijl het tegelijkertijd de grote ronding benadrukt. Dit seizoen is het vinden van de juiste balans voor je skinny jeans. Omdat de meeste panty’s donkerblauw of zwart zijn (dit zijn de meest flatterende kleuren), kun je ze combineren met lichtgekleurde tops en schoenen. In combinatie met denim is de witte top bijzonder mooi. Kies losse, soepele stijlen (zoals de off-the-shoulder tops van dit seizoen) om de supergladde look van de broek in evenwicht te brengen.

Hoe draag je een broek met hoge taille en een mom jeans?

Hoge taille en moederjeans hebben het mis, ja. We weten niet precies wat het is, maar die middenblauwe stijlen met rechte pijpen zijn modieus. Misschien hebben ze zo hun taille perfect begrepen en een overheerlijk silhouet van zandloper gecreëerd. Misschien is dit hoe ze hun benen strekken. Wat het ook is, we houden van ze. Als je ze ook leuk vindt, wees er dan trots op dit seizoen. Vergeet niet de rest van je moeders oude kleerkast thuis te laten en in plaats daarvan modieuze kleding te kiezen. Probeer damestops en -tops van lichtgewicht katoen en satijn om een modern en stijlvol gevoel te creëren. Als je nog steeds bang bent dat het uiterlijk niet geschikt is, voeg dan hoge hakken toe om de jonge stijl onmiddellijk te verbeteren.

Hoe draag je een gescheurde spijkbroeken?

Ripped jeans is een stijl die iedereen in het leven heeft geprobeerd. De opzettelijke krimpstijlen van denim zijn er in vele soorten, maar ze geven altijd een vergelijkbaar gevoel. Barsten, gaten en versleten randen kunnen een rommelig, onafgewerkt uiterlijk veroorzaken. Dit seizoen kun je de gescheurde spijkerbroek temmen met onberispelijke extensions. Poolse balans zal het junk-gevoel van jeans versterken en een avant-gardistische mode-look creëren. Coltruien en blazers zijn makkelijke manieren om de gewenste look te bereiken. Combineer met chique accessoires zoals hoge hakken, clutches en zonnebrillen om je kleding perfect te maken.

Hoe draag je boyfriend-jeans?

Boyfriend jeans geven je een leuke en relaxte weekendlook, comfortabel en leuk om te dragen. Dit seizoen kun je je boyfriend-jeans combineren met losse gebreide truien (half geplooid en gedragen) om het weer te verminderen, en met een negenpunts topje, of met losse shirts (plooitjes) om je aan te passen aan warm weer. Welke methode je ook kiest, zorg ervoor dat je taille goed in balans is om het gewicht van deze losse, oversized broek in evenwicht te houden. Over schoenen gesproken, boyfriend jeans kan dit seizoen worden gedragen. Poets ze met een paar hoge hakken met open teen, of draag ze met witte sneakers, een onmisbare casual schoen dit jaar. Vergeet niet de manchetten van de boyfriend-jeans onderaan op te rollen. Hierdoor gaat de huid rond de enkels knipperen, waardoor je lichaam niet wordt bedekt door stof.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *